Ny hemsida för MVFK!

Det senaste året har inneburit stor utmaningar för klubben. Flytt från Malmen till Saab. Dessutom är ingen av våra Safirer luftvärdiga sedan två år. Flyttarbetet har tagit alla krafter från arbetet med att få upp en Safir i luften igen.

Men nu så har vi äntligen kommit på plats. Vi har två hangarplatser på GAC där vi för tillfället använder den ena för SE-MEK. Vi har en bygglokal på Saab där vi håller på och renoverar en Safir. Bulldogen genomgår just nu ommålning och underhåll. Så inom några veckor ska vi återigen vara en flygande klubb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close