Hamburgare och tårta!

IMG_5020

Den 6 september var det 10 år sedan MVFK bildades. Då slogs personalflygklubbarna FC FK och F3 VFK ihop. Det fanns helt enkelt inte tillräckligt med underlag på Malmen för att fortsätta med två separata flygklubbar.

Numera håller MVFK till på Saab och det passade därför bra att fira födelsedagen med Hamburgare och Tårta i LFK klubbhus. Ett tjugotal MVFK medlemmar och andra som befann sig i klubbhuset lät sig väl smaka. Vädret visade sig också bra sida, vilket resulterade i ett par pass flugna i SE-MEK.

IMG_5021

Framtiden ser ljus ut för MVFK. Ekonomin tillåter att vi genomför ett motorbyte på SE-MEK det närmaste året och därmed så har vi en Bulldog i luften i många år till. Vi håller också på att renovera en Safir, SE-KUB. Så fort vi fått tag på nya cylindrar så ska vi få KUB i luften igen.

P.S: För de som missade kalaset så finns det massor av tårta kvar i kylen i LFK klubbhus. Ta för er om ni har vägarna förbi klubben i veckan.

IMG_5022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close