Våren är (nästan) här!

Vårblommor!

De senaste dagarna har det varit strålande flygväder. MEK kommer att genomgå 50h underhåll den här veckan och efter det så är det bara att flyga på. Tyvärr så riskerar omvärldsläget att bränslepriserna kommer att stiga, men LFK har meddelat att dagens priser gäller fram tills att 100LL tanken fylls på igen. Efter det så kommer vi nog tvingas höja flygtimpriset. Så passa på och flyg så mycket ni kan och utnyttja det fina vårvädret och dagens flygtimspris.

Styrelsen har planerat in en avrostningshelg den 14 maj. MVFK Drifthandboks krav är att om man inte flugit MEK de senaste 6 månaderna ska man göra en avrostningsflygning med Flygchef eller av styrelsen utsedd medlem. MEK är bokad mellan 10.00-15.00 och det kommer att finnas medlemmar i god flygtrim som kan följa med på en kort tur och stötta med tips och tricks. Vi kommer dessutom att servera någon typ av mat eller fika och eventuellt kommer även LFK att genomföra städdag samma datum.

Förra måndagen så återupptog vi arbetet i By 124 på Saab med att rensa ur lite skräp. Givetvis passade vi också på att fika en smula…. Nästa medlemskväll är inplanerad till 4 april klockan 18.00 och då ska vi bl.a. vända på vingarna till SE-LAZ för att kontrollera täthet på vingtankarna. Vi samlas i By 124. Har ni tills dess inte hunnit uppdatera era inpasseringskort så får ni kontakta styrelsen så fixar vi en besöksanmälan och då träffas vi i södra vakten på Saab.

Den 4 maj så håller MVFK årsmöte. Plats LFK klubbhus och tid 18.00-20.00. Valberedningen kommer att lägga ut förslag på ny styrelse och det kommer att komma ett mail med agenda för mötet i närtid. Alla mötesfiler läggs som vanligt i MyWebLog filarkiv och där kan ni även läsa alla styrelsemötesprotokoll.

Det är mycket trevligt att sakta men säkert kunna börja umgås med er klubbmedlemmar igen. Som en liten aptitretare så planerar vi bl.a. ett litet föredrag om arbetet med att utveckla Saab 37 Viggen under de sista åren av dess levnad. Bl.a. AJS 37, SK 37E och JA 37 Mod D. Vi återkommer om plats och tidpunkt för detta! Tills vidare så passa på och njut av vårvädret både på marken och i luften!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close