Nya styrelsen har lyft!

Förra veckan genomfördes MVFK årsmöte. Styrelsen redogjorde för verksamheten och ekonomin för det gångna året. Ekonomin är fortsatt sund och styrelsen medgavs ansvarsfrihet av årsmötet.

Årsmötet valde Björn Rystedt till ordförande för 2022. Marina Berggren, Thomas Lilja och Emil Johansson sitter kvar i styrelsen. Ny medlem i styrelsen är Arne Nilsson. Sven Larsson är fortsatt revisor och Bo Svedevall valberedning.

Medlemsavgifterna för 2022 beslöts att höjas något för att täcka ökade kostnader med hangarhyra,el och försäkring. Tanken är att medlemsavgifterna så långt som möjligt ska täcka de fasta kostnaderna. Timpriset ligger än så länge kvar, men kommer med stor sannolikhet att höjas till sommaren som konsekvens av de ökade bränslepriserna.

Årsmötet utsåg P-A Carlsson till Hedersmedlem i MVFK som tack för goda tjänster med bl.a. inskolning av nya piloter på våra flygplan.

Ikväll så höll styrelsen konstituerande styrelsemöte. Thomas Lilja fortsätter som Teknisk Chef, Marina Berggren fortsätter som sekreterare, Emil Johansson byter till kassör i klubben och Arne Nilsson går in som Motorflygchef.

Styrelsen tittade också närmare på kalendern fram till sommaren. Den närmaste tiden så kommer vi ha en hel del aktiviteter:

14/5 klockan 10-15. Avrostning på MEK. Klubben bjuder på Våfflor och Kaffe. Samtidigt kommer LFK ha städaktiviteter och bjuder på Hamburgare.

16/5 klockan 18-21. Medlemskväll i By 124 på Saab. Vi fortsätter att förbereda renoveringen av SE-LAZ.

4/6. EAA Fly-In i Falköping. Många klubbmedlemmar kommer att vara på plats.

17-18/6. SM i Precisionsflyg i Linköpin. Arrangeras av LFK. Alla klubbar är välkomna till Hangarfest på kvällen den 18/6. Mer information om anmälan kommer senare.

2/7. Flygdag i Borlänge. Dala Airport 50 år. Uppvisning med Ove Jonsson i MEK.

8/7. Ombasering MEK till Norrköping fram till 12/8 på grund av banarbete i Linköping.

2022 kommer att bli ett bra år!

P.S: Alla mötesprotokoll ligger snart i MyWebLog filarkiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close