Exodus

MEK förankrad på Kungsängen

De närmaste tre veckorna kommer Saabfältet att hålla stängt för fortsatt ombyggnad av banan. Tyvärr så inträffade det mitt under semestern då de flesta av MVFK medlemmar har tid att flyga och vädret dessutom är som bäst.

För att ge medlemmarna chans att flyga MEK under sommaren så har styrelsen valt att på fredagskvällen ombasera MEK till Norrköping/Kungsängen (ESSP). Vi blev mötta av Björn Ahlgren som hälsade oss välkomna till NAFK – Norrköpings Automobil och Flygklubb.

Styrelsen kommer att skicka ut ett medlemsmail samt lägga upp instruktioner i MyWebLog för hur vi opererar från Kungsängen. Vi har redan tidigare gått ut med att uthyrningsreglerna lättas dessa veckor. Passa på och njut av flygning under sommaren. Det kanske blir lite längre att köra bil till Norrköping, men å andra sidan blir det kortare att flyga till bl.a. Stegeborg och Gotland.

Stort tack till NAFK för att vi får hålla till hos er under sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close