Årsmöte genomfört

Onsdagen den 26 april så genomfördes MVFK årsmöte i LFK klubbhus. Mötet skedde med de flesta deltagarna på plats, men några på distans. Sammanfattat var 2022 ett ekonomiskt bra år. Klubben har god ekonomi för att klara av de närmaste åren och nå målet med den tänkta flygplansstrategin för att inom några år ersätta vår Bulldog SE-MEK.

Styrelsen kommer fortsatt att bestå av Björn Rystedt som ordförande, Marina Berggren som sekreterare, Thomas Lilja som teknisk chef och Arne Nilsson som flygchef. Daniel Lindqvist ersätter Emil som kassör. Klubben tackade Emil får ett stort genomfört jobb att bygga upp den ekonomiska hanteringen efter Jan Angners bortgång.

Avgifterna för medlemskap beslutades ligga kvar på 1350 för flygande medlemmar och 250 för stödjande.

Efter en kort fikapaus så diskuterades flygplans- och hangarfrågan. Styrelsen har hittat en alternativ lösning på att få upp en Safir i luften som ekonomiskt kommer att hamna på samma nivå som att renovera LAZ, men kan ske på betydligt kortare tid. Mötet gav styrelsen OK att fortsätta i denna riktning. Av detta skäl så ansåg också mötet att klubben ska tills vidare behålla det extra hangarfacket.

Presentationsunderlaget från årsmötet ligger i MyWebLog filarkiv. Mötesprotokollet kommer att hamna där inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close